Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kantarel-stuvning


6 personer

 

  1. Kantarellerne renses (er de meget snavsede må man skylle dem - husk da at tørre dem i køkkenrulle bagefter). Evt. bløde/mørke områder skæres fra, ligesom det allernederste af stokken skæres væk.

  2. Kantarellerne hakkes groft

  3. Skalotteløg og hvidløg hakkes meget fint.

  4. Svits svampe og løg for fuld varme i en pande med olivenolie og smør (6-8 minutter).

  5. Lige før serveringen tilsættes persille og parmesan og koges tykt 2-3 minuttter.

Til f.eks. pasta, indbagt oksefilet eller på ristet brød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016