Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kalkunlår i småstykker, grillet


4 personer.

 

  1. Skindet tages af kalkunlåret, og det skæres op. Synligt fedt og alle de små stivere (15-20 stykker) skæres ud og smides væk sammen med benene.

  2. Kødet skæres i stykker på ca. 4 x 4 cm 1). 

  3. Dressingen piskes sammen og kødet vendes i så dressingen kommer på alle sider

  4. Trækker ved stuetemperatur 1-2 timer eller i køleskab 4-6 timer (kan sagtnes trække et døgn)

  5. Steges på en glohed grillpande (hæld evt. resterende dressing over) - først et minutter på den ene side og så et minut på den anden side

1) Hvis man er doven, kan man skære kalkunlåret i skiver på tværs i stedet (som på billedet).

 

Serveres straks med pasta eller nye kartofler og en frisk salat

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017