Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kartoffelbåde, ovnbagte


6 personer som tilbehør

 

  1. Kartoflerne skrælles og skæres i store både på langs (á ca 30 g)

  2. Koges op i usaltet vand. Vandet hældes straks fra, og kartoflerne damper af så de bliver tørre (ellers hænger dressingen ikke ved).

  3. I en stor skål hældes olie, salt og peber og evt. krydderurter (på billedet her er brugt persille).

  4. Kartoflerne hældes i skålen og vendes rundt så de smøres på alle sider.

  5. Kartoflerne lægges i et lag på bagepapir eller i en stor bradepande.

  6. Bages i ovn i ca. 20 minutter ved 250° varmluft til de er brune i kanterne.

 

Serveres f.eks. til Grillet oksebøf, Kylling, Indbagt oksefilet eller Lammebov i stegeso.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016