Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kyllingebryst, Sous Vide


6 personer.
 

 

 

  1. Skær fedt og fibre fra kyllingebrysterne og mariner dem i en 1% salt/sukkerlage (800 g kyllingebryst, 1,2 l vand, 20 g salt og 8 g sukker) i 12-24 timer.
  1. Tag kyllingebrysterne op af lagen og dup dem helt tørre med køkkenrulle. Riv det alleryderste gule skal af citronen og bland med peber, og fordel det på kyllingebrysterne.
  1. Pak kyllingebrysterne 2 og 2 i vakuumposer.

 

  1. Vakumer og svejs poserne.
  1. Tilbered ved 56° i 1 time i Sous Vide.
  1. Tag dem op, åbn poserne og dup kyllingebrysterne tørre med køkkenrulle.

 

  1. Steg dem ved forsigtig varme i smør 4-6 minutter mens de vendes hvert minut.
  1. Lad dem trække 5 minutter (ikke tildækkede) og skær for.

 

 
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017