Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Jomfruhummere, grillede


Til 4 personer

 

  1. Tænd ovnen på 250º.

  2. Hak hvidløg og krydderurter fint og bland med olien.

  3. Klip haleskjoldet igennem på undersiden langs siderne (ved takkerne) i begge sider.

  4. Læg jomfruhummerne i et ildfast fast, evt. i en bradepande med bagepapir i.

  5. Krydr med salt og (en del) peber og smør krydderurteblandingen over halerne.

  6. Gril i den varme ovn i 10 minutter og server straks

NOTE  Server med godt brød og skylleskåle.

 

KOLD UDGAVE  Evt. kan hummerne pilles ud af skallerne og blandes med saft og krydderurter (+ evt. lidt ekstra olie), hvis der er nogen til overs. Hvis de skal serveres koldt, tages de ud af skallerne hurtigst muligt, så de kan blandes med dressingen mens de er varme - og stilles derefter koldt. Man kan også pille de rå kroppe ud af skallerne og riste dem meget kort på en meget varm grillepande (giver mere grillsmag) - og så vende dem i dressingen.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016