Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Is, vaniljefløde-


Ca. 1.000 g, til 6-8 personer

 

  1. Trin 1

  2. Trin  2

    • 50 g skummetmælkspulver

    • 30 g druesukker eller frysetørret glukose

  3. Trin 3

  4. Trin 4

Det hele tilberedes i en tefalgryde, der opvarmes i trin efterhånden som ingredienserne tilsættes.

 

Forbered evt. de afvejede ingredienser i skåle, så de let kan tilsættes.

  1. Trin 1

    1. Kom mælken i en tefalgryde.

    2. Varm op til 30° på trin M7.

  2. Trin 2

    1. Tilsæt skummetmælkspulver og druesukker.

    2. Varm op til 50° på trin M8 under omrøring.

  3. Trin 3

    1. Kom vaniljesukker og Cremodan i.

    2. Varm op til 75° på trin M8 under omrøring.

  4. Trin 4

    1. Tag gryden af blusset.

    2. Tilsæt fløde under omrøring.

     

  5. Køl af til 5° i køleskab (tager mindst en time)

  6. Kør massen på ismaskine til den bliver meget tyk (45-60 min). Tilsæt evt. smag (sirup, grøn te, frugtpure) til sidst så det blandes godt.

Isen fryses yderligere 1 time, evt. i forme. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 28-03-2024