Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Løgchutney


Giver til 4-5 glas på 2,5 dl
  

  1. Løgene pilles og skæres i skiver.

  2. Æblerne skrælles, kernehuset fjernes og kødet skæres i tern.

  3. Skrællen (kun det gule) af en citron hakkes fint og saften presses ud.

  4. Ovenstående plus rosiner og hvidvin koges for lavt blus uden låg i 30 min.

  5. Tilsæt halvdelen af eddiken, læg låg på og kog til det er mørt (ca. 30 min)

  6. Resten af ingredienserne blandes i en skål.

  7. Skålens indhold hældes i gryden, og det koger til sirup (30 min).

  8. Køles af og kommes på skoldede glas.

Kan opbevares på køl i et par uger.

 

Godt til f.eks. pate

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016