Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Lammebryst, grillet


4 personer. NB: Skal forberedes dagen i forvejen.

 

Marinade

  1. Så meget som muligt af fedtet skæres fra og smides væk.

  2. Kødet sættes over i en gryde med koldt vand og koger op.

  3. Urterne renses og skæres i små stykker

  4. Vandet hældes fra og nye koldt vand hældes ved sammen med urterne, suppevisk og lidt salt

  5. Koger 1/2 time, køler af i gryden. 
     

  6. Lammebryst-marinadeTages op og skæres i 6-8 portionsstykker. 

  7. Marinaden røres sammen, smages til med salt og peber og smøres på lammebrystet.

  8. Lammebrystet lægges i et fad (det er nok bedre med et fladt fad end den vist skål) og tildækkes.

  9. Marineres koldt i 24 timer, vendes/smøres undervejs.

  10. Grilles 15-20 min. Vendes og smøres undervejs.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016