Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kyllingebryst, farseret


6 personer.

 

  1. De finthakkede urter sauteres i få minutter i smørret, tilsæt fløde og kog tyk.

  2. Køl helt af, vend æggeblommerne i og smag til med salt og peber, timian og persille.

  3. Fjern evt. skind og skær kyllingebrysterne næsten igennem så de hver danner to plader. Bank dem ud med en flad ting i en frysepose (så hænger de ikke i). Krydr med salt og peber og smør urtefarsen på. Rul dem sammen (brug evt. en nori-tangplade yderst) og pak i smurt alufolie og sæt dem i køleskabet i mindst ½ time.

  4. Foliepakkerne lægges i en bradepande med lidt vand og dampes i ovn ved 220° i 12 minutter. Lad hvile i 10 minutter og skær i skiver.

Kan anrettes på fad med basilikumblade som pynt - eller på tallerkener med estragonsauce II, hvide kartofler + gulerødder, courgette og forårsløg i tynde skiver der sauteres hurtigt i lidt smør + salt og peber.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017