|
Kyllingebryst,
farseret
6 personer.
-
De finthakkede urter sauteres i få
minutter i smørret, tilsæt fløde og kog tyk.
-
Køl helt af, vend æggeblommerne i og
smag til med salt og peber, timian og persille.
-
Fjern evt. skind og skær kyllingebrysterne næsten igennem
så de hver danner to plader. Bank dem ud med en flad ting i en frysepose (så
hænger de ikke i). Krydr med salt og peber og smør urtefarsen på. Rul dem
sammen (brug evt. en nori-tangplade yderst) og pak i smurt alufolie og sæt
dem i køleskabet i mindst ½ time.
-
Foliepakkerne lægges i en bradepande
med lidt vand og dampes i ovn ved 220°
i 12 minutter. Lad hvile i 10 minutter og skær i skiver.
Kan anrettes på fad med basilikumblade som
pynt - eller på tallerkener med estragonsauce
II, hvide kartofler + gulerødder, courgette og forårsløg i tynde
skiver der sauteres hurtigt i lidt smør + salt og peber.
|