Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Laksewraps


Til 6 personer som forret

 

Laksewraps
  1. Skær laksen i tynde skiver, hvis det ikke allerede er gjort (det er meget nemmere at få fiskehandleren til at gøre det).

  2. Skyl, tør og hak purløgen.

  3. Rør flødeost, wasabi, purløg og citronsaft sammen og smag til med en anelse peber (ikke for meget, rucolaen har også pebersmag).

  4. Skyl, tør og hak rucolen groft

  5. Hver wrap smøres med cremen, drysses med rucola, laksen fordeles - og de rulles stramt sammen.

  6. Dæk med køkkenfilm og læg på køl 1 times tid.

  7. Skær dem over, evt. på skrå som her.

Serveres som forret, evt. med en let grøn salat.

 

Kan også spises til tomatpebersuppe.

 

Kan være en del af en appetizerbakke (skåret i skiver på 2 cm), sammen med f.eks. Devils on horseback og oliven/tomat-snegle.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016