|
Laksewraps
Til 6 personer som forret
-
Skær laksen i tynde skiver, hvis det ikke
allerede er gjort (det er meget nemmere at få fiskehandleren til at gøre
det).
-
Skyl, tør og hak purløgen.
-
Rør flødeost, wasabi, purløg og citronsaft
sammen og smag til med en anelse peber (ikke for meget, rucolaen har også
pebersmag).
-
Skyl, tør og hak rucolen groft
-
Hver wrap smøres med cremen, drysses med rucola, laksen
fordeles - og de rulles stramt sammen.
-
Dæk med køkkenfilm og læg på køl 1 times tid.
-
Skær dem over, evt. på skrå som her.
Serveres som forret, evt. med en let grøn salat.
Kan også spises til
tomatpebersuppe.
Kan
være en del af en appetizerbakke (skåret i skiver på 2 cm), sammen med f.eks.
Devils on horseback og
oliven/tomat-snegle. |
|
|