Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kalv i maltøl


6-8 personer

  1. Kødet skylles, tørres og befries for det værste fedt og sener. Skæres i 4-5 store stykker. Krydr med salt og peber og lad det hvile nogle timer i stuetemperatur.

  2. Gør grøntsagerne i stand og skær dem i grove stykker.

  3. Vend kødet i mel tilsat salt og peber og brun det godt i smørret i en stor (ovnfast) gryde. Tag kødet op.

  4. Brun grøntsagerne, tilsæt balsamico og kog næsten væk.

  5. Kom resten (inkl. kødet) i, kog op og skum godt.

  6. Læg låg på og sæt i en 150º varm ovn i 3-4 timer.

  7. Tag kødet op og dæk det til. Si saucen over i en større gryde og smid urter og krydderier væk - undtagen sveskerne, der pilles fra..

  8. Kog saucen ind til ca. 1/2 l.

  9. Gør gulrødder, persillerod og selleriskive i stand, og skær i små terninger. Svits det 5 min i lidt olie ved kraftig varme og hæld det i saucen sammen med kød og svesker.

  10. Smag godt til med salt og peber (bliver let for sødt) og varm det igennem (5-10 minutter).

Server med kartoffelmos eller ris.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016