|
Kokos/æble-muffins
12 store muffins (á ca. 1 dl)
-
Æggehviderne piskes meget stive på maskine 3-4 minutter
ved høj hastighed (tilføj evt. en
knivspids salt, der gør hviderne mere holdbare).
-
Æggeblommerne piskes hvide sammen med
sukker og smør.
-
Mandlerne smuttes (i kogende vand 20 sek. og derefter i
koldt vand) og hakkes derefter meget fint.
-
Alle dele (undtagen æggehviderne) røres godt sammen.
-
Vend de piskede æggehviderne i, og "skær" og vend
blandingen indtil hviderne er indarbejdede (ikke piske, så forsvinder der
for megen luft fra hviderne).
-
To muffinforme smøres med smør.
-
Hæld dejen i formene og bag i ovnen ved 170°
i ca. 20 min (de vil hæve ca. 50%)
-
Køl af på en rist.
Se også muffins med blåbær eller
banan |