Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Kokos/æble-muffins


12 store muffins (á ca. 1 dl)

 

  1. Æggehviderne piskes meget stive på maskine 3-4 minutter ved høj hastighed (tilføj evt. en knivspids salt, der gør hviderne mere holdbare).

  2. Æggeblommerne piskes hvide sammen med sukker og smør.

  3. Mandlerne smuttes (i kogende vand 20 sek. og derefter i koldt vand) og hakkes derefter meget fint.

  4. Alle dele (undtagen æggehviderne) røres godt sammen.

  5. Vend de piskede æggehviderne i, og "skær" og vend blandingen indtil hviderne er indarbejdede (ikke piske, så forsvinder der for megen luft fra hviderne).

  6. To muffinforme smøres med smør.

  7. Hæld dejen i formene og bag i ovnen ved 170° i ca. 20 min (de vil hæve ca. 50%)

  8. Køl af på en rist.

 

Se også muffins med blåbær eller banan

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016