Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Jordbærgrød


Dessert til 6-8 personer.

 

Jordbærgrød
  1. Jordbærrene skylles (læg dem i en sigte og dyb dem nogle gange ned i en stor skål med koldt vand)

  2. Nip blomsterne af.

  3. Kog jordbær, vanille, halvdelen af sukkeret og 1 dl vand op, og lad det småkoge i 3-4 min

  4. Smag til med (noget af) resten af sukkeret.

  5. Rør kartoffelmelet ud i 1 dl vand og hæld det i en tynd stråle i grøden under omrøring.

  6. Sluk for gryden og rør 1 min.

  7. Køl af (tildækket).

Serveres kold med mælk eller evt. fløde.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017