Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kartoffelmos


4 pers.

 

  1. Kartoflerne skrælles og skæres i 2-3 cm stykker.

  2. (Evt. mørning i SousVide: 45 min ved 70° i en pose med 1,5 l vand)

  3. Koges i 2 l vand UDEN salt til de er møre. Hæld vandet fra (herefter skal komfuret være slukket).

  4. Kartoflerne moses med et piskeris.

  5. Mælken varmes til 80 grader (et par minutter i mikroovn).

  6. Mælk piskes i til konsistensen er lind.

  7. Pisk ægget i og smag til med salt og peber.

Kartoffelmos med persilleVariant:

Tilsæt 1 dl skyllet, tørret og finthakket bredbladet persille.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017