Grønt
Dessert
Brød
Tilbehør til 6-8 personers kartofler eller lignende.
1-2 potter (50 g) løvstikke
1/2 bundt bredbladet persille
1 fed hvidløg
100 g pinjekerner
1/2 tsk godt salt
50 g Parmesan eller Grana (evt. feta)
1 spsk citronsaft
1/2 dl olivenolie
Friskkværnet peber
Skyl, tør og pluk løvstikke og persille.
Pil hviløget.
Kom alle inredienser i en blender og blend til en tyktflydende masse.
Tilsæt evt. mere olivenolie indtil massen er cremet
Pynt med et par løvstikkeblade
Godt til (nye) kartofler, kogte gulerødder, eller til pasta - tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis pestoen er for tyktflydende.
Se også: Pesto (med basilikum)
© Copyright www.gugge.dk 2001-2024 - Opdateret 04-02-2024