Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Grillspyd med hakket lammekød


Til 4 personer

 


 

  1. Grønt renses og hakkes fint.

  2. Krydderier stødes til fint mel.

  3. Kødet hakkes og blandes med grønt og krydderier. Formes til 8 stk. 20 cm lange pølser.

  4. Tilberedes i sous vide (vakuumer forsigtigt, så pølserne ikke trykkes) ved 60° i 1 time, og køles ned (kan nu opbevares på køl i 0-10 dage)

  5. Læg træspyddene i vand i mindst 15 min.

  6. Tag kødet ud af posen, og dup det helt tørt med køkkenrulle.

  7. Sæt et træspyd gennem hver pølse, så en stump træspyd stikker ud i hver ende.

  8. Pensl/spray spyddene på alle sider med olie.

  9. Grill ved maximal varme i 3-4 min, mens spyddene vendes hvert minut.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016