Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kyllingebryst, grillet


6 personer.

 

  1. Kyllingebrysterne gås efter for fedt- og blodrester

  2. Dressingen piskes sammen i en skål der kan rumme brysterne

  3. Brysterne lægges i skålen og røres rundt så dressingen kommer på alle sider

  4. Trækker ved stuetemperatur 1-2 timer eller i køleskab 4-6 timer

  5. Steges på en glohed grillpande (hæld evt. resterende dressing over) - først 3 minutter på den ene side og så 3 minutter på den anden side

  6. Sluk for panden og lad brysterne trække (tildækket med staniol eller låg) i mindst 10 minutter, evt. op til 30 minutter

Serveres med nye kartofler, agurkesalat og en frisk grøn salat

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017