Lammeskankene krydres godt med salt og peber og brunes i olien i en stor gryde
(der senere kan gå i ovnen og tætsluttende låg). Tag dem op på en tallerken.
Grøntsagerne klargøres, skæres i stykker på 2-3 cm og svitses i gryden.
Chili, timian, tomat, balsamico og rødvin tilsættes
Pisk melet ud i vand, hæld ved og rør rundt.
Kødet lægges i, dækkes med grøntblandingen og det koges op.
Sæt låget på og sæt i ovnen ved 140° i ca. 3 timer til
kødet falder fra benene.
Hvis grøntblandingen er for flydende tages kødet op og
holdes varmt, mens grøntblanding koges ind på komfuret for fuldt blus under
omrøring.
Smag til med salt og peber.
Serveres med
brød og lidt grøn salat - eller
kartoffelmos
med masser af hakket persille i som
på billedet - eller ris.
Vin: Kraftig rødvin som Côtes du Rhône eller letbitter øl.