Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Langtidsbagt lammeskank


8 portioner (store)

 

Langtidsbagt lammeskank
  1. Lammeskankene krydres godt med salt og peber og brunes i olien i en stor gryde (der senere kan gå i ovnen og tætsluttende låg). Tag dem op på en tallerken.

  2. Grøntsagerne klargøres, skæres i stykker på 2-3 cm og svitses i gryden.

  3. Chili, timian, tomat, balsamico og rødvin tilsættes

  4. Pisk melet ud i vand, hæld ved og rør rundt.

  5. Kødet lægges i, dækkes med grøntblandingen og det koges op.

  6. Sæt låget på og sæt i ovnen ved 140° i ca. 3 timer til kødet falder fra benene.

  7. Hvis grøntblandingen er for flydende tages kødet op og holdes varmt, mens grøntblanding koges ind på komfuret for fuldt blus under omrøring.

  8. Smag til med salt og peber.

Langtidsbagt lammeskank med persillekartoffelmosServeres med brød og lidt grøn salat - eller kartoffelmos med masser af hakket persille i som på billedet - eller ris.

 

Vin: Kraftig rødvin som Côtes du Rhône eller letbitter øl.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016