Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Laksecarpaccio


Forret til 6 personer

 

Laksecarpaccio

  1. Laks:
    1. Laksen skæres i meget tynde skiver (12-18 skiver).
    2. Laksen fordeles på fad eller tallerkener.
  2. Basilikum-marinade:
    1. Basilikummen skylles og hakkes.
    2. Røres med olivenolie, citron, smages til med (godt med) salt og peber.
    3. Basilikum-marinaden fordeles på lakseskiverne, der marinerer i ½ time.
  3. Tomatconcassé:
    1. Tomaterne skoldes og flåes.
    2. Tomaterne skæres over, befries for kerner og saft og skæres i små tern.
    3. De soltørrede tomater hakkes fint.
    4. Det hele blandes med balsamico og en skefuld pr. person lægges ved laksen.
  4. Kværn peber over laksen til sidst og server.

Server (ristet) brød til og en fed Chardonnay-hvidvin.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016