Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Lammebov i terninger


6-8 personer

Lammebov i terninger
  1. Kødet skæres fra boven (udbenes). 

  2. Det værste fedt skæres fra og kødet skæres i terninger á ca. 4 x 4 cm.

  3. Hvidløgene sauteres i varm olivenolie i 4-5 minutter

  4. Varmen sættes helt op, og kødet lægges i ad 2-3 gange, så det brunes (og  ikke koges). Ialt ca. 10 minutter.

  5. Nolliy Prat, citron og balsamico kommes ved og koges ind

  6. Persille og tomat kommes ved og varmen dæmpes så det kun akkurat simrer. Lad det stå sådan en god halv time (op til 2 timer).

  7. Champignon renses og skæres i store stykker og kommes i sammen med evt. fond fra benene

  8. Tilsæt citronsaften og piskefløden og sæt varmen op til fuldt blus i ca. 10 minutter til sovsen tykner.

  9. Smag til med salt og peber og server - drysset med finthakket grønt som persille, karse eller ruccola - med nye kartofler, ris eller godt brød.

Benene kan koges til lammefond.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017