-
Kødet skæres fra boven (udbenes).
-
Det
værste fedt skæres fra og kødet skæres i terninger á ca. 4 x 4 cm.
-
Hvidløgene sauteres i varm olivenolie i 4-5 minutter
-
Varmen sættes helt op, og kødet lægges i ad 2-3 gange,
så det brunes (og ikke koges). Ialt ca. 10 minutter.
-
Nolliy Prat, citron og balsamico kommes
ved og koges ind
-
Persille og tomat kommes ved og varmen dæmpes så det kun akkurat simrer. Lad det stå sådan
en god halv time (op til 2 timer).
-
Champignon renses og skæres i store stykker og kommes
i sammen med evt. fond fra benene
-
Tilsæt citronsaften og piskefløden og sæt varmen op
til fuldt blus i ca. 10 minutter til sovsen tykner.
-
Smag til med salt og peber og server -
drysset med finthakket grønt som persille, karse eller ruccola -
med nye kartofler, ris eller godt brød.