|
Koriandergravet okseinderlår på rugbrød
Forret til 12 personer. NB: Skal startes en lille uge i
forvejen!
|
English version |
|
|
-
Forbered det koriandergravede okseinderlår (4-5 dage
før).
-
Sellerihovede
-
Skræl det
-
Skær det i tændstiktynde strimler (skær i 3-4 mm skiver, skær disse i 3-4 mm
strimler og 6-8 cm længde)
-
Hæld i en plasticpose med olivenolien, og masser det
godt sammen.
-
Hæld det i en bradepande og krydr med salt og peber.
-
Bag i varmluftsovn 165°/0:25
(Rational 180°/0:15) under omrøring, så de brunes jænt.
-
Tag ud og køl helt af.
-
Bladselleri
-
Skylles og evt. brune/tørre ender
skæres af.
-
Del i 2-3 stykker på langs og
derefter i 3 mm skiver på tværs
-
Pickles
-
Bland 2 x selleri med mayonnaise,
youghurt, citronsaft og kapers
-
Smag til med salt (forsigtigt, kødet
er salt) og peber
-
Rugbrødet ristes i ovn eller på
brødrister så det er sprødt, men ikke hårdt.
-
Kødet tørres af og skæres i
supertynde skiver (pålægsmaskine).
-
Skyl purløgen og skær den i 2 mm
ringe.
-
Rugbrødene deles i trekanter, pickles fordeles og
øverst et par skiver kød og et drys purløg.
|
|
|