Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuerne Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Italienske boller


Seje boller, gode til både frokost, ost eller morgenmad. Giver ca. 18 boller.

 

Kan laves i forvejen:

  1. Gæren opløses i det lunkne vand og resten røres i (ikke ælte) indtil konsistensen er som grød (skal ikke være så fast og tør som normal dej).

  2. Hæver (tildækket med et fugtigt klæde) et lunt sted 3-4 timer (eller natten over i køleskab).

  1. Sættes på bagepapir i klatter (ved hjælp af to skeer)

  2. Bager i forvarmet ovn 250° i 15-20 minutter til de er gyldne

  3. Afkøles på en rist

Note  Kan fryses (hvis der skulle bliver nogle til overs).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017