-
Tag kyllingesbrysterne ud af køleskabet en halv time
før tilberedningen (så koger det ikke når det kommer i wok'en).
-
Ingefæren skrælles, hvidløget pilles og
chilien renses (kerner og de hvide inderribber fjernes). Det hele hakkes
meget fint.
-
Kyllingebrysterne klargøres (fjern evt. hinder og
blodrester), og skæres i mundrette stykker (tern på 2-3 cm). Ingefær,
hvidløg og chili blandes godt med kødet og olien i en skål.
-
Peberfrugten klargøres (kerner og inderribber fjernes)
og skæres i stykker på 1x1 cm. Sukkerærtebælgene deles midt over.
Citronskallen (kun det gule) hakkes fint.
-
Persillen skylles, bladene plukkes af og hakkes.
-
En wok varmes op til den er MEGET varm (til den ryger).
-
Kyllingstykkerne (med hvidløg, chili og ingefær) kommes
i og vendes rundt i 1 minut.
-
Peberfrugt, sukkerærter og citronskal tilsættes og
vendes i yderligere 1-2 minutter.
-
Persillen vendes i og retten smages til med salt og
peber.
Serveres straks med 500 g pasta (som på billedet) eller 500
g ris.