Udben køllen. Del ved ledet og skær benene fri 1 ad
gangen. Resultatet skal helst være to stykker kød uden for meget afpuds, så
det nu kan skæres i ensartede terninger:
Skær kødet i terninger på 4x4 cm og kom det i en skål.
Skyl, tør og hak mynten og hæld den over.
Pres citronsaften og hæld over.
Pil og hak hvidløgene og hæld dem over.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør det grundigt
rundt.
Tildæk og sæt på køl 10-20 timer (eller i
stuetemperatur 2-4 timer).
Læg træspyddene i vand en halv time.
Fordel kødet med 4 stykker på hver (til forret kan man
bruge mindre pinde og kun 2-3 stykker)
Varm en grillpande (ikke teflon - den kan ikke tåle
varmen) op til den er meget varm. Det tager et godt stykke tid.
Smør panden med lidt olivenolie og steg 3-4 grillspyd
(der skal være luft imellem) - 4-5 min på den ene side og 4-5 min på den anden.
Læg de stegte kødspyd på et fad og hold dem varme
Varm panden godt op igen og gentag indtil alt er stegt.