Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Jordbær/tomatsalat


4 personer som tilbehør eller forret

 

Jordbær/tomat-salat
  1. Jordbærrene skylles, tørres og stilkenden (2 mm) skæres af. Del jordbærrene i mundrette stykker.

  2. Tomaterne skæres i både og væden presses ud

  3. Løgene pilles og skæres i tynde skiver (ringe)

  4. Rucolaen skylles, tørres og skæres i store stykker.

  5. Fetaosten afdryppes og skæres i 2x2 cm tern

  6. Dressingen piskes sammen.

  7. Umiddelbart før serveringen (jordbærrene farver osten): Det hele vendes forsigtigt sammen og hældes i en skål og dressing fordeles over.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016