Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Okseinderlår, koriandergravet


Forret til 6-8 personer. NB: Skal startes en lille uge i forvejen!

 

 Koriandergravet oksekød

  1. Gnid det afpudsede oksekød (gerne med en diameter på ca 10-12 cm, så de færdige skiver bliver af passende størrelse) med en blanding af salt, puddersukker og korianderfrø.

  2. Læg det i en plastic/keramikskål, dæk med folie og lad det trække 4-5 dage i køleskab (bliver hård og salt hvis der går længere).

  3. Tør kødet grundigt af og skær det meget tyndt på en pålægsmaskine (1-2 mm) eller med en meget skarp kniv (frys da evt. kødet først 1 time så er det lettere at skære tyndt med en kniv).

  4. Kan anrettes på en mindre tallerken med agurkecreme nederst og de tynde kødskiver ovenpå. Slut evt. med en lille kvist frisk koriander (ret gennemtrængende smag).

Kan også anrettes på ristet rugbrød med sellericreme

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017