Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Laksepandekage


Giver  2 pandekager på 20 cm. TIl ca. 6-8 personer.

 

  1. Kødet gås efter for ben og hakkes groft med kniv (skær i lange strimler, der efter i bittesmå firkanter på tværs - og hak derefter).

  2. Rør (evt. i maskine) kødet med salt (for at gøre det sejt) - længe!

  3. Æg røres i til farsen er glat.

  4. Melet opløses (piskes) i fløden og røres i farsen, der smages til med salt og peber

  5. Rør kapers, løg og så meget af resten af mælken i at farsen stadig er fast

  6. Lad gerne farsen hvile 1 time

  7. Steg halvdelen af farsen i en 20-cm pande ca. 7-8 min ved middelvarme på hver side (steg derefter den anden halvdel)

Serveres med kartofler (eller rugbrød) og remoulade.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016