Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Lammeskank med rødløg


4 personer

 

Lammeskank
 

  1. Forvarm ovnen på 200º.

  2. Pil løgene, del dem og skær dem i tynde skiver.

  3. Pil og hak hvidløget fint.

  4. Vend skankene i mel, blandet med salt og peber

  5. I en tykbundet gryde brunes skankene i olien ved god varme. Tag dem op.

  6. Skru ned til middel varme og brun løgene i 10-15 min.

  7. Tilsæt rosmarin og hvidløg og svits 2 min.

  8. Skru op til fuldt blus og tilsæt eddike og vin. Kog sammen i 3-4 min.

  9. Læg skankene i gryden og læg låg på (læg et bagepapir mellem låg og gryde for at gøre det ekstra tæt).

  10. Sæt i ovnen 1-2 timer. Vend skankene forsigtigt hver halve time og check om de har fået nok (når kødet begynder at falde fra benet).

Serveres med kartoffelmos.

   
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017