|
Lammeskank med rødløg
4 personer
-
Forvarm ovnen på 200º.
-
Pil løgene, del dem og skær dem i
tynde skiver.
-
Pil og hak hvidløget fint.
-
Vend skankene i mel, blandet med
salt og peber
-
I en tykbundet gryde brunes skankene
i olien ved god varme. Tag dem op.
-
Skru ned til middel varme og brun
løgene i 10-15 min.
-
Tilsæt rosmarin og hvidløg og svits
2 min.
-
Skru op til fuldt blus og tilsæt
eddike og vin. Kog sammen i 3-4 min.
-
Læg skankene i gryden og læg låg på
(læg et bagepapir mellem låg og gryde for at gøre det ekstra tæt).
-
Sæt i ovnen 1-2 timer. Vend skankene
forsigtigt hver halve time og check om de har fået nok (når kødet begynder
at falde fra benet).
Serveres med
kartoffelmos. |
|
|
|
|