Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kyllingelevermousse


8-10 personer som forret.

 

  1. Kyllingeleveren lægges i en sigte og overhældes med kogende vand, og dernæst med koldt vand. Fjern årer og sener, og skær leverne i små tern.

  2. Gulerod, knoldselleri, hvidløgsfed og persille klargøres og hakkes.

  3. Olivenolien opvarmes i en tykbundet gryde og hvidløg, persille, gulerod, selleri og salvie brunes let.

  4. Citronsaften og hvidvinseddike tilsættes og koges ind.

  5. Kyllingelever og pølse/hakket kød tilsættes og blandes godt.

  6. Tilsæt hvidvin så det dækker 2/3, rør rundt og lad det simre 1 time uden låg.

  7. Tilsæt kapers, ansjosfileter og evt. lidt vand (det skal have konsistens som tyk grød) og blend det hele.

  8. Lad det trække i køleskab et par timer, og smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft.

  9. Smør på ristet brød, og pynt med en spån høvlet parmesan og et blad frisk basilikum.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017