Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Labneh (frisk yoghurtost)


8 personer

 

Alle vægtangivelser = klargjort vægt

 

  1. Rør saltet i yoghurten.

  2. Hæld den i en si beklædt med osteklæde, og sæt det i en skål, så væden kan løbe fra. Læg gerne vægt ovenpå ostemassen, så mere væde presses ud.

  3. Dæk til f.eks. med wrap og sæt på køl i 2-3 dage.

Kan holde sig på køl i en uges tid, eller en måned dækket af olie i skoldet glas (evt. som kugler).

 

Anretning: Kan rulles i krydderier eller spises med oliven eller olivenolie. Kan også drænes i blot et par timer, så den forbliver tyktflydende og bruges som dip - evt. med grøntsagsfyld som i Grøntsagslabne.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017