Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Is, maltøl-


Til 6-8 personer

 

  1. Æggeblommerne piskes hvide og skummende med halvdelen af sukkeret.

  2. Piskefløde og mælk koges op i en tefalgryde med den anden halvdelen af sukkeret.

  3. Tag gryden af blusset, og hæld 1/3 af mælkeblandingen i æggene under piskning.

  4. Hæld æggeblandingen tilbage i gryden med mælkeblandingen, sæt den over middel varme og rør konstant.

  5. Når isen tykner (5-10 min), tages gryden af varmen og øllet hældes i.

  6. Køl af til lunken og hæld på ismaskine.

  7. Isen fryses yderligere 1 time. Hvis den har været frossen meget længere, tages den ud 10 min før servering.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016