Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Italiensk pølseret


Til 5-6 personer. Fylder godt....

 

  1. Bønnerne koges (ca 1-2 timer afhængig af sort)

  2. Løg og hvidløg pilles og hakkes, og steges klare i 2 spsk olie

  3. Hvidvinen tilsættes og koges af

  4. Tomaterne tilsættes og koges igennem

  5. Pølserne brunes på begge sider, skæres i 3-4 cm stykker og kommes i sovsen

  6. Pastaen koges mens sovsen simrer videere (10-15 minutter)

  7. Persille skylles, hakkes og kommes i sovsen, og pastaen vendes i

  8. Serveres straks med den friskrevne paramesan og en stor skål (evt. let bitter) salat

 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016