Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Jordbær-rabarber


4 personer

 

Jordbær-rabarber
  1. Rabarberne skylles og det alleryderste af enderne skæres af (bevar mest muligt af foden, da den smager dejligt).

  2. Flæk og skrab vanillestangen og bland med sukkeret

  3. Skæres i 3-4 cm stykker på skrå og blandes godt med sukkeret i et ovnfast fad hvor det hele kan ligge i eet lag.

  4. Sættes i en 120º varm ovn i ca. 1 time.

  5. Tag og lad det blive helt koldt.

  6. Skyl og tør jordbærrene og del dem i to portioner.

  7. De mindste pæne flækkes og vendes i den kolde rabarberblanding og trækker 1 time

  8. Den anden halvdel flækkes og blandes i lige før serveringen.

  9. Kværn peber over.

Serveres med en kugle god vanilleis til, eller flødeskum + knuste makroner.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016