|
Letbitter salat med blå ost og valnødder
8-10 personer som tilbehør til hovedret
|
Granatæblekernerne blev vendt i dressingen sammen med æblestykkerne,
derfor er disse blevet lyserøde - vent med granatæblekernene som drys til
sidst. |
-
Olie og citron piskes sammen og smages til med salt og peber. Må godt være lidt stærk.
-
Valnødderne afskalles, gives et hurtigt opkog (tager
den bitre smag) og køles straks af. Hakkes groft.
-
Salaterne skylles og tørres og skæres i grove stykker.
Skær 3-4 cm af bunden, og bræk derefter bladene i grove stykker.
-
Granatæblerne åbnes og kernerne skrabes ud. Skyl dem
evt. (de farver meget!).
-
Æblerne skrælles, udkernes og skæres i 2x2 cm tern og
kommes i dressingen.
-
Osten brækkes i små stykker.
-
Det hele (undtagen granatæblekernerne) vendes sammen lige før serveringen.
Granatæblekernerne drysses over lige før serveringen.
|
|
|