Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Letbitter salat med blå ost og valnødder


8-10 personer som tilbehør til hovedret
 

Granatæblekernerne blev vendt i dressingen sammen med æblestykkerne, derfor er disse blevet lyserøde - vent med granatæblekernene som drys til sidst.

  1. Olie og citron piskes sammen og smages til med salt og peber. Må godt være lidt stærk.

  2. Valnødderne afskalles, gives et hurtigt opkog (tager den bitre smag) og køles straks af. Hakkes groft.

  3. Salaterne skylles og tørres og skæres i grove stykker. Skær 3-4 cm af bunden, og bræk derefter bladene i grove stykker.

  4. Granatæblerne åbnes og kernerne skrabes ud. Skyl dem evt. (de farver meget!).

  5. Æblerne skrælles, udkernes og skæres i 2x2 cm tern og kommes i dressingen.

  6. Osten brækkes i små stykker.

  7. Det hele (undtagen granatæblekernerne) vendes sammen lige før serveringen. Granatæblekernerne drysses over lige før serveringen.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016