Vakuum-pakkes og lægges på køl til det skal tilberedes
(op til 1-2 uger er OK)
Sous Vide-tilberedning
Opvarm badet til 55°
Tilbered i 6T
(lad det ligge i badet - op til 1 time - til det skal
brunes på panden)
Kan laves i forvejen: Hertil kan kødet tilberedes flere dage i forvejen og køles ned. Hvis
man gør det, skal stegen varmes igen i et vandbad på 55° i 30-40 min før
man forsætter.
Tilfør stegeskorpe
Tag stegen ud af posen og dup stegen tør med
køkkenrulle.
Krydr med lidt ekstra salt.
Varm en pande op til lidt over middel varme, tilsæt
smørret og lad det bruse af.
Brun stegen 6-7 min, mens den vendes hvert minut.
Anretning
Læg stegen på et skærebræt og lad den hvile 3-4 min
utildækket.
Fyld imens et serveringsfad med kogende vand for at
varme det (eller varm tallerkener ved tallerkenanretning).
Skær stegen i skiver på 7-10 mm.
Hæld vandet fra serveringsfadet og tør det af.
Læg skiverne på fadet/tallerkenerne, krydr med lidt salt og peber og
server straks.