Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kalv i karry


6-8 personer

  1. Kødet skylles, tørres og befries for det værste fedt og sener. Skæres i 4-5 store stykker. 

  2. Kom kødet i en stor gryde med koldt vand så det godt og vel dækker. Kog op, skum omhyggeligt og tilsæt krydderierne og de istandgjorte og groftskårne gørntsager.

  3. Kog ved meget svag varme (vandet skal kun akkurat skælve) i 2 timer. Sluk og lad køle af i vandet.
     

  4. Smelt smørret i en ny, stor gryde og brænd karryen af.

  5. Tilsæt melet og pisk/rør det sammen.

  6. Tilsæt nu ca. 5 dl af kogefonden, ca. 1 dl ad gangen. Pisk hele tiden sammen til en bolle, før nyt vand tilsættes. Hæld til sidst piskefløden i og varm igennem.

  7. Smag til med salt og peber og tilsæt kødet og varm det igennem (5-10 minutter).

Server med nye kartofler eller ris.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017