Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Leverpostej


Ret fast “tør” (ikke fedtet) postej. Giver 2 bakker.

 

  1. Spækket hakkes først (8 mm hul) og kommes i en gryde

  2. I en anden skål hakkes lever og ansjoser 1 gang (8 mm hul)

  3. Afbagning: Smelt fedtet i en gryde og tilsæt melet. Rør/pisk, så det samles til en bolle og rør gradvis mælk i, så det bliver en meget tyk sovs. Afkøles.

  4. Hæld de to ting sammen og smag til med krydderierne.

  5. Tilsæt æg under kraftig piskning

  6. Fordel massen i 4 smurte halvliters-forme og læg evt. baconskiver øverst.

  7. Bag ved 170° varmluft i ca. 35-40 minutter.

Note  Velegnet til frysning.

 

Godt med rødbeder eller cornichons til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016