-
Udblød de tørrede Karl Johan-svampe i 2-3 dl
kogende vand i 20-30 minutter
-
Kantarellerne børstes omhyggeligt fri
for jord og andre urenheder (de må ikke skylles) - skær evt. et lille
stykke af foden, hvis den er beskidt. Skær de største over i mundfulde.
-
Skær squashen i små tern: Skær
først i skiver på 3 mm, derefter skiverne i strimler på 3 mm - og til
sidst strimler i små tern på 3 mm.
-
Skær forårsløget i tynde ringe (2
mm) og hak hvidløget fint.
-
Pres Karl Johan-svampene fri for vand
og skær dem i store stykker (blandes med kantarellerne).
-
Opvarm olien i en stor pande og svits
hvidløg og svampene for høj varme i ca. 5 minutter. Tag dem op.
-
Svits squashterningerne (stadig for
høj varme) i ca. 5 minutter.
-
Skru ned, bland svampene i og varm
igennem 1-2 minutter. Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.