Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kantarel/squash-stuvning


4-6 personer.
 

  1. Udblød de tørrede Karl Johan-svampe i 2-3 dl  kogende vand i 20-30 minutter

  2. Kantarellerne børstes omhyggeligt fri for jord og andre urenheder (de må ikke skylles) - skær evt. et lille stykke af foden, hvis den er beskidt. Skær de største over i mundfulde.

  3. Skær squashen i små tern: Skær først i skiver på 3 mm, derefter skiverne i strimler på 3 mm - og til sidst strimler i små tern på 3 mm.

  4. Skær forårsløget i tynde ringe (2 mm) og hak hvidløget fint.

  5. Pres Karl Johan-svampene fri for vand og skær dem i store stykker (blandes med kantarellerne).

  6. Opvarm olien i en stor pande og svits hvidløg og svampene for høj varme i ca. 5 minutter. Tag dem op.

  7. Svits squashterningerne (stadig for høj varme) i ca. 5 minutter.

  8. Skru ned, bland svampene i og varm igennem 1-2 minutter. Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.

Server straks til stegt kød sammen med kartofler. Kan også bruges på ristet brød som forret.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017