Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Jordskokkemos


6-8 pers. som eneste tilbehør

 

  1. Kartoflerne skrælles, skæres i mindre stykker og koges i usaltet vand i 20 min til de er helt møre. Hæld vandet fra.

  2. Jordskokkerne skrælles, skæres i 3 x 3 cm-styker og koges i letsaltet vand i 15-20 min til de er helt møre. Hæld vandet fra.

  3. Olie, hvidløg og persille kommes i en stor gryde og simrer ved meget lavt blus i 5 min.

  4. Tilsæt jordskokker og kartofler, mos netop nok med gaffel eller piskeris  (brug IKKE blender eller elpisker - det giver slimet grød) og varm igennem

  5. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Serveres f.eks. til andesteg eller frikadeller.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017