Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuerne Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Knækbrød


Giver 1.100 g til 3 store eller 4 små plader = ca. 36 store stykker
 

  1. Rør de tørre ingredienser sammen og rør vand og rapsolie i.

  2. Del i 3 stykker (á 360 g) eller 4 stykker (á 285 g).

  3. Rul hvert stykke ud til et kvadrat mellem to stykker bagepapir - det skal være så tyndt (3 mm), at det kan fylde en bageplade helt ud.

  4. Læg hvert stykke på bagepapir på en bageplade.

  5. Del hver kvadrat i 9 stykker (brug pizzahjul eller kniv til at lave 3 baner på langs og 3 baner på tværs).

  6. Bag i en 200° varmluftovn (190° Rational) i 18 minutter.

  7. Afkøl på en rist, og opbevar resterne i en kagedåse.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 21-08-2024