|
Hønsefond (i trykkoger)
Portionen passer til en 6,5 L trykkoger (max. 5 L
indhold) - giver godt 2 liter kraftig suppe/fond
-
Kyllingeskrogene hugges i stykker
-
Kog op i koldt vand, og hæld straks vand (og urenheder)
fra gennem en si/et dørslag
-
Hak kødet fra kyllingebrystet/lår i kødhakker eller foodprocessor.
-
Hæld alle ingredienser i trykkogeren, og kog op til 1
bar/15 PSI (1 ring), typisk mindste blus efter det er kogt op.
-
Kog herefter i 1,5 time
-
Køl af indtil trykket er væk og trykkogeren kan åbnes.
-
Si fonden fra, og kog evt. ind.
-
Sæt på køl natten over, og skrab evt. fedt på
overfladen af før videre brug.
Holdbarhed: Køleskab: 1 uge. Fryser: 6 måneder. |
|
|
|