Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Hønsefond (i trykkoger)


Portionen passer til en 6,5 L trykkoger (max. 5 L indhold) - giver godt 2 liter kraftig suppe/fond
 

 

  1. Kyllingeskrogene hugges i stykker

  2. Kog op i koldt vand, og hæld straks vand (og urenheder) fra gennem en si/et dørslag

  3. Hak kødet fra kyllingebrystet/lår i kødhakker eller foodprocessor.

  4. Hæld alle ingredienser i trykkogeren, og kog op til 1 bar/15 PSI (1 ring), typisk mindste blus efter det er kogt op.

  5. Kog herefter i 1,5 time

  6. Køl af indtil trykket er væk og trykkogeren kan åbnes.

  7. Si fonden fra, og kog evt. ind.

  8. Sæt på køl natten over, og skrab evt. fedt på overfladen af før videre brug.

Holdbarhed: Køleskab: 1 uge. Fryser: 6 måneder.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016