Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Minestrone alle Genovese


10 personer

 

  1. Grøntsagerne rengøres/skrælles og skæres i tern på 1x1 cm

  2. 2,5 l vand (evt. kyllinge- eller grøntsagsfond) bringes i kog i en STOR gryde og grøntsagerne kommes i.

  3. Kog op, skum, 

  4. Tilsæt bønner, krydderurter og parmesanskorpen, og skru ned og lad det simre under låg i 1 time (rør rundt af og til)

  5. Hæld olien i og smag til med salt og peber

  6. Hæld pastaen i og kog den med til den er al dente

  7. Tag gryden af varmen, fjern parmesanskopren, rør pestoen i og server i dybe tallerkener med et drys parmesan og dryp af olivenolie.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017