Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Asparges/ærte-suppe


4 personer som forret.

 

Asparges/ærtesuppe
  1. Aspargesresterne koges ved god varme i kyllingesuppen 1 times tid til aspargesene er helt udsmattede. Si dem fra og smid dem væk.

  2. Rens løgene og hak dem groft

  3. Kog løgene 15 min med krydderurterne.

  4. Tilsæt ærterne og kog dem helt ud 10-15 min.

  5. Blend (stavblender) og tilsæt fløde og kog lidt tykkere 5 min.

  6. Smag til med salt, peber og citronsaft.

  7. Køl HELT af i køleskab (tager mindst et par timer).

Serveres kold i portionsskåle med en spsk creme fraiche og et godt drys purløg på toppen.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017