Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Peber, grillede


Forret eller delvist tilbehør til 8 personer

 

  1. Peberfrugterne halveres, og blomsterstilk, frø og strenge fjernes.

  2. Lægges (med skindet opad) på bagepapir på 2 bageplader, og mases flade med tryk af håndroden.

  3. Grilles (en plade ad gangen) ved 275º midt i en varmluftovn (gratinering) i 10-12 minutter (vend pladen 180º efter 4 minutter) til de er helt sorte og skindet bobler op.

  4. Læg dem straks i en plastikpose til de kun er lune.

  5. Fjern skindet og sær dem i lange strimler på 2 cm's bredde.

  6. Pisk dressingen sammen, hæld den over og bland grundigt.

  7. Stil på køl i mindst et par timer - gerne til næste dag.

  8. Evt. blandes med en god håndfuld friskhakket basilikum.
     

 

Serveres som forret med brød, som delvist tilbehør til kød eller som sauce til pasta.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016