|
Ovnbagte kartofler, stegt i andefedt
8 personer som tilbehør
-
Kartoflerne skrubbes og bages (hele) i ovn ved 180° til de er møre (5-6
kvarter).
-
Kartoflerne tages ud og køler let af (så man kan røre
ved dem).
-
Flæk dem på langs, giv hver halvdel et 1-cm snit i
skrælkanten 4 steder og tryk på bagsiden, så indmaden trykkes let ud af
skallen.
-
Del rosmaringkvistene, knus hvidløgsfeddene og varm det
op i andefedtet.
-
Tilsæt kartoflerne og steg dem ved middel varme til
kartoflerne er gyldenbrune på begge sider (ca. 5-10 min på hver side).
-
Dryp af på køkkenrulle og server straks.
Serveres f.eks. til
Grillet oksebøf, Kylling,
Indbagt oksefilet
eller Lammebov i stegeso.
|
|
|