Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Oksehjertetomat-salat


24 personer til lille forret.

Vinforslag: Chardonnay

   
Oksehjertetomat-salat
  1. Skyl og tør forsigtigt basilikumbladene, riv/hak større blade i store stykker.
  2. Skræl tomaterne med en skarp kniv eller en tyndskræller.
  3. Skær tomaterne i 5-6 mm skiver - er der nok, så kasser endestykkerne.
  4. Læg i en boks med låg.
  5. Pisk olie og eddike sammen (evt. i en sprøjteflaske).

Anretning (lige før servering)

  1. Fordel 3-4 tomatskiver (60 g) på hver tallerken.
  2. Drys med salt og friskkværnet peber.
  3. Fordel basilikum over tomaterne.
  4. Fordel en lille spsk dressing over hver portion.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017