Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Bagte rodfrugter


6 personer.

Kartofler

Gulerødder

Rødbeder

 

 

Bagte rodfrugter: Kartofler

Bagte rodfrugter: Gulerødder

Bagte rodfrugter: Rødbeder

  1. Tænd ovnen på 220°.

  2. Skræl rodfrugterne og skær dem i 5x5 mm stave på 8-10 cm's længde, kartoflerne kan også skæres i 5 mm skiver. Læg dem i hver sin store skål.

  3. Skyl og hak løg og krydderurter og fordel dem som anført ovenfor.

  4. Tilsæt smør/olivenolie, salt og peber i hver skål og rør det godt rundt.

  5. Hæld indholdet af hver skål på hvert sit store stykke bagepapir (ca. 50x70 cm). Fold først de to lange sider indover så de overlapper godt, og derefter enderne stramt ind under - som en madpakke. Gentag for de andre pakker.

  6. Læg i en bradepande og bag i ca. 40 min.

  7. Åbn pakkerne og læg dem i varme skåle (med eller uden bagepapiret som pynt). Drys evt. med friskhakkede krydderurter (persille etc.).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016