Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Bagte peber/tomater


4 personer som tilbehør eller forret.

 

  1. Skær et kryds ved stilkenden af tomaterne, kom dem i kogende vand i 40-50 sek. og derefter i iskoldt vand.

  2. Pil skindet af og skær hver tomat forsigtigt i to halvdele. Krydr med salt og peber.

  3. Pil hvidløgene, knus dem og hak dem meget fint.

  4. Del peberfrugterne i to (skær gennem stilken også, så der kommer en stilkdel på hver halvdel).

  5. Fjern kerner og frøvæggene i perberfrugterne, også under stilken, men lad stilken sidde godt fast (til pynt).

  6. Læg peberfrugterne i et ildfast fad med åbningen opad.

  7. Fordel hvidløg og ansjosfileter, og læg den halv tomat (med skærefalden ned i peberfrugten).

  8. Krydres med rigeligt salt og peber, og fordel olien over.

  9. Sæt i en 23varm ovn i 10-15 minutter, til peberne begynder at branke lidt.

  10. Skru ned til 160° og lad dem bage i 1-1,5 time (fordel evt. saften lidt over tomaterne undervejs).

  11. Tag ud og køl let af.

Godt til bl.a. lam og andet stegt kød.

 

Eller med rosé og godt brød som forret.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016