Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Vagtelæg i thaisauce


4 personer som forret

 

Thaisauce

  • 60 g palmesukker

  • 30 g tamarind-pasta

  • 15 g fishsauce

Vagtelæg

Vagtelæg i thaisauce
  1. Thaisauce

    1. Kog ingredienserne i en gryde indtil sukkeret er opløst.

  2. Vagtelæg

    1. Kog æggene i 2 min.

    2. Køl dem af og pil dem.

    3. Pil løget og skær det i tynde skiver.

    4. Skyl, tør og udkern chilien og skær den i små tern.

    5. Steg æggene i olien til de er gyldne.

    6. Steg løgene og chili i olien til løgene er brunede.

  3. Anretning

    1. Anret de (evt. halverede) æg.

    2. Fordel saucen over.

    3. Drys med løg, chili og korianderblade.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016