Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Figen-mozzarellasalat


4 personer til forret.

 

figen-mozzarella-salat
  1. Mozzarellaen skæres i 2x2 cm bjælker (brug en skarp kniv)
  2. Læg mozzarella-stavene midt på Parmaskinke-skiver (på langs) og rul skinken om osten. Skær rullerne i 3-4 cm lange stykker.
  3. Skyl og tør fignerne, og skær stilkene af. Del dem i kvarte.
  4. Pluk basilikumbladene, skyl og tør dem.
  5. Fordel ost/skinke og figen med et basilikumblad imellem på et fad.
  6. Pisk dressingen sammen og fordel over fadet.
  7. Kværn peber over.

Server med godt brød, f.eks. flutes.

 

NOTE  Skinken kan udelades, hvis man ønsker retten vegetarisk, men så bør man krydre osten med lidt salt.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016